Screen Shot 2015-07-23 at 12.29.24.png
IMG_4959-nl.jpg
IMG_2342a.jpg
18699692_1403311183097138_1287650723714726509_o.jpg
Screen Shot 2015-07-23 at 12.29.24.png

broedplaats


SCROLL DOWN

broedplaats


CULTURELE BROEDPLAATS
AAN SCHEVENINGSE KUST

Een culturele broedplaats in ontwikkeling met ateliers, een grote projectruimte voor hedendaagse kunst, een artist-in-residence programma, een educatief programma en een semi openbare sculptuur cultuurtuin aan de Scheveningse kust.

 See Lab is ontstaan uit een droom om een duurzame, werkgemeenschap voor professionele kunst- & cultuurmakers op te zetten waar je naast de ontwikkeling en verdieping van je eigen werk, samenwerkt  in de programmering van de projectruimte en het dagelijks reilen en zeilen van het beheer van het pand.

IMG_4959-nl.jpg

zolder


zolder


ONTWIKKELING ZOLDERVERDIEPING

De ateliers van See Lab zijn momenteel allemaal bezet. Op dit moment worden er op de unieke zolderetage van het pand zeven extra ateliers gerealiseerd.  
Ben je een professioneel werkende, zelfredzame, innovatieve 

 kunstenaar, filmmaker, animator, doener of maker? En zoek je een nieuwe werkplek die nog geen twee minuten lopen van het strand ligt? Stuur dan je motivatie, CV en link van je website naar info@seelab.nl. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Voorwaarde bij verhuur atelier is dat je een door STROOM erkende kunstenaar bent.

 

IMG_2342a.jpg

programma


programma


PROJECTRUIMTE - SEE PS

See Lab ontwikkelt een podium voor kunst en cultuur van ruim 130 m2n. See Lab heeft de ambitie om in deze projectruimte een hoogwaardig aanbod van tentoonstellingen van hedendaagse experimentele kunst & mediakunst aan te bieden daarmee een bijdrage te leveren aan het kunst en cultuuraanbod van Den Haag en de rest van de wereld.

ARTIST IN RESIDENCE - SEE AIR

See Lab ontwikkelt een Artist ­in ­Residence ­programma met de naam See Air. Artists in Residence is bijzonder geschikt voor (inter)nationale samenwerking en daarmee een extra bindende factor tussen Den Haag en de rest van de wereld. Wij zien dit als een kans die we niet onbenut willen laten. See Lab wil buitenlandse kunstenaars, de mogelijkheid geven om te werken en verblijven aan de Scheveningse kust en kennis te maken met de bloeiende Haagse kunstscène. 

KUNST & CULTUUREDUCATIE

Vanuit de werkplaatsen van de kunst- en cultuurmakers zal een gevarieerd educatief programma worden ontwikkelt en aangeboden voor kinderen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en voor volwassenen. Een gevarieerde educatie aanbod als podium voor talentontwikkeling.  

GROENE, SCULPTUUR CULTUUR TUIN

Achter het See Lab-gebouw aan de Scheveningse Duinstraat bevindt zich een groot betegeld plein. See Lab gaat het semi-openbaar stenen plein onttegelen en veranderen in een duurzame sculptuur cultuurtuin met kleinschalige standslandbouw. Een plek waar kunst, natuur en cultuur gecombineerd worden. Een verbindende plek voor buurtbewoners en kunstenaars waar ecologisch getuinierd wordt en waar sculpturen van hedendaagse kunstenaars te bewonderen zijn.